torsdag 27 mars 2014

Att uppskatta ensamheten

har aldrig varit min kopp av te.
Jag tror att när man har kommit upp i ålder så lär man sig uppskatta den mer. För då har man liksom gjort bort att umgås. jämt och ständigt. Varför tar jag upp d här då? Jo, T är ledig idag och han bad mig ta en stund för mig själv. Tack. Det ska bli skönt, tror jag.
Igår gick jag och L till mitt gamla jobb på LTU och socialiserade med mina gamla arbetskompisar. De bästa arbetskompisarna jag nånsin haft. Ogillade jobbet men älskade dem haha. Vi surra å bubbla på i ett par timmar, Lily åt banan och prutta på med munnen. Vi bestämde att ha en "tjejkväll" (lät så tjejigt å skoj) den 12e april. Hoppas d blir av!

Lily är i ÅLFASEN.
Hon ålar sig, och ska vända sig konstant från rygg till mage (fast d var d värsta hon kunde tänka sig att ligga på för bara nån vecka sen). Vi kallar henne cashewnöten, för att hon böjer sig som en. Jag är mycket tröttare på kvällarna nu känner jag sen hon började med detta fenomen. Hon har blivit så svår att söva för då ska hon minsann också åla sig på magge. Suck! Jag är orolig för att hon ska kvävas, så jag kollar henne 1000 ggr). Jag vet att jag förmodligen överdriver men nä jag gillar det icke! Vill att hon iaf ska bli något starkare i nacke och mer avslappnad i mage-läge! Nu är hon ju spänd som en fiolsträng!
På dessa bilder ligger hon hyffsat bra faktiskt..

 
Hon har också börjat KRAFSA på allt och alla. man får verkligen se till att ha hennes nagglar klippta (så gott d går) annars kommer d se ut som att vi har katt. Hon är bedårande söt å glad. Hon äter mindre och mindre välling nu tycker jag men jag proppar i henne gröt, bananer, mosad/mixad mat som vi äter och välling i den mån hon vill. Jag orkar inte hetsa eller oroa mig för mycket. Hon är glad och pigg så det får duga så länge.
 
De stora Kidsen åker imorgon. Jag fattar inte hur fort en vecka kan gå egentligen!
Ni är så stora och fina. Jag är så stolt över er kära ungar.