tisdag 15 april 2014

Tänder eller inte?

Vi har ju varit lur på att det skulle ploppa upp små risgryn i L mun nu snart. Hon dreglar mer än normalt (och då dreglar hon mycket normalt) sen har hon ju haft lite feber i några dagar förra helgen och varit risig i kistan. Igår var jag med E till specialisttandis och då bad jag specialisttandis kolla/känna i L´s mun efter gaddar. ICKE SA NICKE!
- Nää inte tänder på g..ni lär få vänta! Var glad för det!
Det kändes liksom snopet, men inte så oväntat ärligt talat. Båda mina andra barn har varit sena med tänder. L fick iaf en gul och söt tandborste av tandis :)

Kl.14 träffades 5/7 mammisar med småkids å fikade på UNIK. Det är så perrans d där fiket för oss med 100 barnvagnar. Dessutom har de gött och fräscht fika. Jag köpte en super smoothies som bestod av bla. blåbär, svarta vinbär och granatäpple..sen var det flera andra saker som jag inte kommer ihåg (jag bestämde mig ändå för den då jag läst svarta vinbär). Väldigt god MEN en hel del "kärnor" som fastnade mellan gaddarna. Nåja lite får man offra. Ska göra egna hemma i sommar det är så otroligt gött och nyttigt kände jag ;)

T har varit sjuk i några dagar. Det känns och märks trots att han varit hemma. Jag är dödstrött och sover dåligt. Ber en bön att jag inte blir sjuk (och framför allt inte L). Idag är det dags för storhandling. Var god anteckna den viktiga informationen..