fredag 4 april 2014

Å så kom helgen!

Igår var T ledig.
Jag passade på att ta en liten tripp själv till myrorna och Rädda Barnen.
Jag älskar att kolla secondhand. Inte så ofta köper jag nåt (tycker d är svårt med storlekar) men ibland slinker det med nåt hem. Scarfar och annat som inte är storleksberoende tycker jag är kul att hitta. Jag älskar retro, dock inte lika mycket nu som förr. Då handlade jag betydligt mer. Älskade 50tal (möbler, serviser osv).
Jag drömmer ofta att jag går i secondhandbutiker och bläddrar och bläddrar bland kläderna som att jag letar och letar efter något. Aldrig hittar jag det jag vill ha.
Nåväl. Igår kollade jag på babykläder. Hittade några roliga bodys. Köpte bara en med barabapapa familjen. Jag var klart sugen på den med KIZZ! Balthazar var en t-shirt och det upplever jag svårt att använda på småttisar.

Lilys farmor kom hit kring 17 och käkade middag och socialiserade. Jag bjöd på ugnsbakad lax med parmesan/osttäcke, grönsaker i tomatsås och ris. Jäklar i min låda d var gött. Har tyvärr ingen bild på maten. Men på Lily och farmor i Boden!

Jag var ner i källaren och hämtade upp lite sommar/vår prylar. Mest skor. Vi insåg att vi saknar vår såg. Hur ofta saknar man en såg liksom?? Har tvättat upp lite scarfs och annat som Lily (och jag) kan ha i sommar. Älskar dessa hilkor (som vi i vår familj kallar d). Minns att jag hade flertalet då jag var liten. Både på huvudet och runt halsen. Fina i färger och håller i evigheter. Nu kan Lily ha dem :)

Idag kommer E och E. Ska grilla och ha fredagsmys! Tror jag skickar dem på ICA å köpa marshmallows ;)